2014. június 23.

Viszlát motor...

Itt még nincs rend
Hétvégén az izomlázzal küzdve, csak minimálisan tevékenykedtem a garázsban. Ez kimerült kb a rendcsinálásban, takarításban, és motor és annak alkatrészeinek összeszedésében, hogy át tudjam adni kedvenc szerelőmnek.

Rend van
A szűkös határidő, és eszközök hiánya miatt sajnos a motorral most nem lesz időm személyesen foglalkozni, ígyhát a váltóval együtt, plusz egy BIS váltóval és a csavarokkal, burkolatokkal, új alkatrészekkel együtt, vasárnap megszabadultam tőle.

Amit még a szerelőre bíztam, az az első lengőkar és kengyel-féltengely kombó szétszedése. Közben már lebeszéltem a homokszórás, epoxygyantás, fényezés, illetve üveggyöngyözés, lakkozás időpontját is. Nincs messze: szerda reggel. Addig mindent amit vinni szeretnék, szét kell szednem, megpucolnom, összecsomagolnom:
- Teljesen új fékalaplapok (sérült és gyenge a gyári szinter rajta)
- Fék főmunkahenger (éppen benzinben ázik, szétszedve)
- Önindító alkatrészek
- Generátor alumínium alkatrészek

Útra készen
Még a megfelelő színeket ki kell kevertetnem, kormányműhöz hosszú csavart beszereznem, és egyáltalán átalakítási terv + engedélyeztetnem. Meglátjuk ez utóbbiból mi lesz, lehet hogy mehet vissza az eredeti kormánymű kicsit megtisztítva, ezt-azt kicserélve rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése