2010. szeptember 8.

Útra készen

Igen, igaz a hír! János újra a saját lábán, felkészülve a holnapi nagy útra a szanatóriumba. A kék csíkok a későbbi fehér csík szélét jelölik. Holnap jön érte egy nagyobb autó, rátoljuk, és elvisszük a lakatoshoz, ami után új fényezést is kap majd.

Az összerakás azonban nem volt eseménytelen, lássuk csak: mi a hiba a képen? Elárulom: a kerékagyat sikerült elsőre fordítva visszarakni (a rövid vége volt befelé). Szétszed, megfordít, összerak.

A másik lengőkar az elsővel ellentétben már 1 óra alatt a helyére került (tisztítás, zsírozás, rezezés, szerelés után). Belejön az ember, ha kell. :) Jobb oldali képen jól látszik, hogy a rugó alja piros. Bevallom: szigetelő szalagból készítettem neki 2 rétegben bandázst, a használhatatlanná vált gumi helyett, ami a lengőkart hivatott védeni.

Pillanatnyilag az autó legszebb része a lengőkar, és a fehér fék alaplap + fekete dobog, fehér felni. Egy érdekes mellékhatása lett az összerakásnak (mint látszik azért nem teljes a kép: hiányzik pl a lengéscsillapító), és pedig az, hogy rettentő könnyen gurul most a kicsike. Mintha kicserélték volna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése